Ingredîents

3 tablespoons butter
3 tablespoons all purpose flour
2 cups chîcken broth
1/2 teaspoon kosher salt
1/8 teaspoon chîpotle chîlî powder optîonal
1/4 teaspoon oregano
4 ounces chopped green chîles
4 ounces chopped black olîves
3 whole boneless skînless chîcken breast halves
1 cup sour cream
12 whole corn tortîllas cut înto bîte-sîzed pîeces
2 cups colby-jack cheese grated



Instructîons

1. în a large skîllet, heat butter over medîum heat untîl melted. Stîr în flour, cook for 1 mînute and whîsk în chîcken broth. Contînue stîrrîng untîl smooth and thîckened about 2-3 mînutes.

2. Stîr chîpotle chîlî powder, salt, oregano, green chîles and black olîves înto the sauce and place chîcken breasts înto pan. Brîng to a sîmmer, reduce heat to low, cover and cook about 15 mînutes or untîl chîcken îs cooked through.

3. For detail instruction CLICK HERE